Våra tjänster

Nedan kan ni läsa om en del av de tjänster vi utför. Titta gärna i vårt galleri för att se referensbilder på våra tidigare arbeten.

Vi samarbetar med andra behöriga företag gällande elarbeten och VVS.

Badrum

Vi tar hand om din badrumsrenovering från start till slut. Vi har många roliga badrumsprojekt i bagaget och kan skapa bra lösningar i just ditt badrum. Vi har våtrumsbehörighet och samarbetar med behöriga företag gällande elarbeten och VVS..

Kök

Vi har erfarenhet av att sätta in helt nya kök, renovera gamla kök, specialbygga köksmöbler och göra kreativa anpassningar utifrån kundens önskemål.

Renoveringar

Vi har utfört ett stort antal renoveringar. Allt från mindre ändringar till omfattande renoveringar där planlösning ändras och el och vatten dras om.

Golv

Vi lägger nytt golv, slipar och behandlar parkettgolv, ytbehandlar och lagar.

Måleriarbeten

Vi utför invändiga och utvändiga måleriarbeten.

Snickeri

Vi bygger altan och trappor och har en bred erfarenhet av både invändiga och utvändiga snickeriarbeten.

Ombyggnad & nybyggnad

Vi utför ombyggnader och tillbyggnader av villor och fritidshus. Vi bygger även hus, attefallshus, fritidshus, bastun, friggebodar och garage.

Microcement

Vi jobbar med microcement som blivit ett populärt material där ytan påminner om betong. Microcement kan läggas ovanpå befintligt kakel för att fräscha upp badrummet om tätskiktet är intakt men kan också läggas på exempelvis golv och bänkskivor.

Platsbyggda möbler

Få en unik känsla i hemmet med platsbyggda möbler utifrån dina önskemål. Garderober, bokhyllor, tv-möbler, hallmöbler, köksbord – vi har ett antal platsbyggda projekt i bagaget och det är alltid lika kul att vara kreativ tillsammans med kunden.


Mer om oss

Om oss

Kontakta oss