Badrumsrenovering

Vi är specialister på badrumsrenoveringar i Arvika med omnejd med många avklarade projekt med goda referenser – kika i vårt bildgalleri! Våra ledord är kvalitet, kundnöjdhet och flexibilitet. Vi har ständigt återkommande kunder samt en växande kundkrets då många rekommenderat oss till sina vänner och bekanta. Det gör oss stolta och driver oss framåt! 

En badrumsrenovering är oftast ett kostsamt projekt och det är viktigt att allt blir rätt. Det ska inte bara vara snyggt utan också funktionellt och säkert. Vi samordnar hela projektet kring din badrumsrenovering i Arvika!

Hur går en badrumsrenovering till?

Vi hjälper dig från idé till ett färdigt badrum enligt dina önskemål! Du kanske är osäker på materialval eller placering? Med många års erfarenhet och många badrumsrenoveringar bidrar vi gärna med vår kunskap och våra idéer. Har du en egen färdig idé med specifika önskemål? Då gör vi självklart allt vi kan för att förverkliga din dröm om ett nytt badrum! Kika gärna i galleriet bland våra tidigare renoveringar och låt dig bli inspirerad. 

Vi går noga igenom vad som önskas och lämnar en offert. När offerten godkänns av dig som kund håller vi kontakten om vad du behöver förbereda och inhandla. Vi startar arbetet på överenskommet datum och utför allt enligt arbetsbeskrivningen i offerten. Vi kommer att stämma av med dig under arbetets gång för att försäkra oss och dig om att allt görs enligt önskemålen och tidsplanen.

När vi kommit i mål med din badrumsrenovering stämmer vi av så att alla dina önskemål är uppfyllda. Vi lämnar dokumentation så som kvalitetsdokument för tätskiktet och intyg från Säker vatten. Vi är övertygade om att du kommer att vara nöjd med din badrumsrenovering och att vi har ännu en nöjd kund i Arvika med omnejd.

Tryggast och bäst

Vi har behörighet för våtrum hos BKR och samarbetar med underentreprenörer inom VVS och el som har behörigheter från Säker vatten och Elsäkerhetsverket. Det är viktigt för oss att din badrumsrenovering görs enligt branschreglerna. Alain bygg har en ansvarsförsäkring hos If som täcker upp till 10 000 000 vid eventuella skador. Du har självklart möjlighet att utnyttja ROT-avdrag vid din badrumsrenovering.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert