Omdömen från våra kunder

”Alain är en av de mest kompetenta byggarna jag har mött. Han är kunnig och erfaren, snabb och generös. Jag kommer fortsätta använda mig av Alain bygg till mina byggprojekt och rekommenderar alla som behöver bygghjälp att anlita Alain. /Filip”

”Det var ett lyckokast när vi anlitade Alain Bygg AB för att bygga vårt attefallshus. Fint bemötande och lyhördhet i kombination med yrkesskicklighet och engagemang resulterade i ett helt underbart litet hus. Stort tack från Lasse och Cecilia.”

”Alain räddade vår renovering! Vi hade tidigare andra hantverkare som det inte fungerade bra med. Alain åtog sig att hjälpa oss framåt och rättade till alla tidigare fel och färdigställde hela renoveringen. Han gjorde en totalrenovering med nya rum, nya ytskikt och dörrar, nytt golv och ny el och belysning, nytt  kök och nytt badrum och det blev så fint och så lyckat. Från helt rått skick till färdigställd lägenhet med känsla för detaljer. Alain är noggrann och lyhörd. Han är en problemlösare som även kommer med egna förslag. Vi är väldigt nöjda och tacksamma för det arbete som Alain gjort för oss. /Tomas”

”Vi anlitade Alain bygg för bland annat byte av fönster i vår villa samt att färdigställa vår friggebod på tomten. Företaget är proffsigt och levererar i toppklass. Vi var utöver resultatet mycket nöjda med att de var kommunikativa, dök upp på utsatt tid och levererade efter det vi kommit överens om. /Lena”

”Jag har anlitat Alain bla. för en renovering i en bostadsrätt i Fredhäll, Stockholm, där kommunikationen gick väldigt smidigt från första samtal till att de utförde och färdigställde arbetet snabbt och helt enligt tidplan. Har vänt mig till Alain efter detta och varit väldigt nöjd med både utförande och bemötande samt att de hjälper till att lösa problem som uppstår eller föreslår förbättringar som man inte tänkt på. /Christoffer”

”Vi har anlitat Alain Bygg vid flertalet tillfällen för totalrenoveringar och utbyggnad av badrum, renovering av kök, nedbyggnad av tak för infällning av spotlights samt golvslipning. Vi anlitade Alain Bygg vid vårt senaste renoveringsprojekt för att vi känner oss trygga med både bemötande och slutresultat. Om problem uppstår under projektets gång är Alain alltid där och är en del av lösningen. Jag kan varmt rekommendera Alain Bygg som en pålitlig part till ditt nästa projekt! /Joakim”

”Jag kan verkligen rekommendera Alain Bygg. Alain Bygg fixade vårt badrum våren 2023. Han är en otrolig hantverkare med bred kompetens. Vi kunde få råd kring bästa lösningen och Alain har verkligen känsla för detaljer. Kändes tryggt hela vägen och vi fick ett fantastiskt badrum! /Guillermo”

”Vi anlitade Alain bygg för en totalrenovering av badrummet i vårt nyköpta hus. Vi fick mycket bra dialog och Alain var lyhörd för våra tankar och idéer. Vi kände oss väldigt trygga i vårt val av hantverkare. Han har en bred kunskap och är väldigt noggrann i sitt arbete. Vi blev MYCKET nöjda över vårt badrum och skulle inte tveka att anlita Alain bygg igen. /Mattias och Helen”

”Vi anlitade Alain till läggning av klinkergolv i våran 23m2 stora hall och det kunde inte blivit bättre, Mycket noggrann och mån om att slutresultatet ska bli perfekt vilket det blev! /Jimmie”

”Jeg satte pris på at du tok kontakt så raskt etter at jeg hadde ringt deg første gangen. Så du var lett å få tak i, du var serviceminded, utnyttet arbeidstiden veldig godt (tenker på dørene som du slipte) og holdt avtaler og tidsfrister (det er faktisk veldig viktig!) /Brit”

”Mycket proffsig, otrolig service och lätt att kommunicera med. Vi fick hjälp med plattsättningen i gästtoalett och badrum. Det visade sig vara lite krångligare än planerat pga gamla rör som behövde bytas mm men det löste Alain på ett snyggt sätt. Höll sig till tidslinjen och levererade ett otroligt arbete! Vi är mycket nöjda och kommer anlita Alain igen för kommande projekt! /Andrea & Mauricio”